Skaties video par darbības programmas "Infrastruktūra un pakalpojumi" papildinājuma 3.6.prioritāti „Policentriska attīstība”!

Aktivitātes mērķis ir veicināt to lielāko (pēc iedzīvotāju skaita) novadu attīstības centru konkurētspējas nostiprināšanu un funkcionālo saišu veidošanu starp attīstības centriem un to piegulošajām teritorijām, kuriem jāiekļaujas kopējā nacionālas un reģionālas nozīmes attīstības centru tīklā un tas jāpapildina, saskaņā ar integrētām pašvaldību attīstības programmām sniedzot atbalstu uzņēmējdarbības infrastruktūras (dabas un fiziskās vides) sakārtošanai, kā arī sabiedrisko pakalpojumu pieejamības un iedzīvotāju mobilitātes sekmēšanai.

Finansējuma saņēmēji: Aizputes, Alūksnes, Balvu, Bauskas, Daugavpils, Dobeles, Grobiņas, Jelgavas, Krāslavas, Limbažu, Ludzas, Ogres, Preiļu, Rēzeknes, Siguldas, Tukuma, Valkas un Ventspils novadu pašvaldības.

3.6.2.1.aktivitātei kopējais pieejamais publiskais finansējums ir 30 336 419 lati Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums 8 061 739 lati, nacionālais publiskais finansējums 1 422 660 latu un papildu piešķirtais valsts budžeta jeb virssaistību finansējums - 20 852 020 latu.

Valsts reģionālās attīstības aģentūra nodrošina pilnu 3.6.2.1.aktivitātes administrēšanas ciklu (projektu iesniegumu pieņemšana, vērtēšana, lēmumu pieņemšana, vienošanās slēgšana, progresa pārskatu un maksājumu pieprasījumu pārbaude, maksājumu veikšana, izdevumu deklarāciju sagatavošana, projektu ieviešanas uzraudzība un kontrole, informācijas un publicitātes pasākumu organizēšana).

  

 

   

Ieguldījums Tavā nākotnē!